Danny - viimeinen ilta Dannyn seurassa

Show time n. klo 23.30

Himos Areena | su 30.12.2018 | K-18 | Liput 16 €

Osta liput »

Varaa bileviikonloppu »

”VIIMEINEN ILTA DANNYN SEURASSA”

Dannyn pitkän uran viimeinen konserttikiertue starttaa lokakuun lopulla! Yli 30 konserttia ympäri Suomea! 

”Olen levyttänyt ja tehnyt konserttikiertueita varsin menestyksellisesti peräti kuudella eri vuosikymmenellä, josta olen paitsi ylpeä, mutta myös onnellinen ja kiitollinen. Nyt on kuitenkin tullut aika hellittää. Sanotaan, että koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan, mutta kyllä tämä massiivinen ’Viimeinen ilta Danny seurassa’ –kiertue jää urani viimeiseksi. Satunnaisista esiintymisistä en varmaankaan luovu koskaan, en ainakaan niin kauan kuin jalka nousee ja ääni kulkee, mutta laajat konserttikiertueet ovat tämän jälkeen minun kohdaltani ohi,” Danny kertoo.

Kiertuekokoonpanoon kuuluu Petri Kokon Juhlaorkesteri, jossa Petrin lisäksi soittavat Erkki Sutela (kitara), Matti Saari (basso), Hans Sjöblom (rummut) ja Curt Andersén (laulu & kitara) sekä D’Voices -duo Katja Lukin ja Varpu Virta. Mukana on myös kiertue-debyyttinsä tekevä nuori Jennika Vikman, jonka uusi single julkaistaan lokakuun alussa.

Satunnaisesti Dannyn seuraksi lavalle nousevien artistien joukkoon kuuluu muun muassa vuoden 2016 Tangokuningatar Erika Vikman.

”Kiertueella kuullaan tunnetuimpia hittejä soitettuna mahdollisimman autenttisilla soundeilla juuri niin kuin ne aikoinaan levytettiin 1960-luvulla ja tietysti uusia, yllätyksellisiä kappaleita tämän kevään ’Vain elämää’ –ohjelmasarjasta traditionaalista rock’n’ roll –musiikkia unohtamatta.

www.danny.fi

Takaisin ohjelmistoon »