stand up

Himos Areena goes stand up!

Himos Areena | La 24.3. | Liput 15 €

Showtime 19:30, ovet 19-21:30

Osta liput »

Himos Areenan alkuillassa nauruhermoja kutkuttavaa viihdettä, kun lavalle astelevat huikeat koomikkoherrat Tommi Mujunen, Ville Saarenketo ja Arimo Mustonen! Tutustu alla oleviin koomikkoesittelyihin ja osta liput stand up -iltaan »

Myöhemmin illalla viihteestä vastaa ihana Suvi Teräsniska! Osta liput Suvi Teräsniskan keikalle »


TOMMI MUJUNEN

Tämä lahdesta kotoisin oleva energinen koomikko löysi stand up lavat jo yli kymmenen vuotta sitten, ja mahtuupa väliin kokemusta myös näyttelemisestä. Tommilla on pikkupoikamainen pilke silmäkulmassa ja hän naurattaa ja ihastuttaa yleisöään nokkelalla komiikalla, jonka aiheet voivat hämmästyttää olemalla hyvinkin arkisista tilanteista poimittuja havaintoja. 

tommimujunen.fi


VILLE SAARENKETO

Villen lavapersoona on yhtä aikaa vähän pöllö ja koominen mutta silti huikean lahjakas ja taitava. Keikalla voi sekä nauraa kippurassa että hämmästyä Villen mielettömästä kyvystä käsitellä bassoa kaksiäänisesti. Musiikki on tämän miehen keikoilla vahvasti mukana!

villesaarenketo.com ARIMO MUSTONEN

Tamperelainen Arimo Mustonen tekee juttuja omista kokemuksistaan ja osaa myös nauraa omille jutuilleen. Arimo ottaa yleisönsä mukaan juttuihin, ollen kuitenkin mukava. Arimo Mustonen kaiken kansan naurattaja, joka on esiintynyt yli tuhannessa stand up -tilaisuudessa ja tehnyt useita kiertueita. Arimo on takuuhauska ja ammattitaitoinen esiintyjä!

standupkoomikko.fi 

Takaisin talven ohjelmistoon »